top of page

- Open, eerlijk en nuchter -

20151008_163418.jpg

 

 

Mijn naam is Corien Michaël. Na een lange carrière als communicatie-adviseur, verandermanager en leidinggevende was het een paar jaar geleden tijd voor verandering.

 

Begin 2015 heb ik, tijdens een sabbatical, eens teruggeblikt op mijn eigen leven. Wat heb ik gedaan tot nu toe, wat heeft mij dat opgeleverd en waar word ik enthousiast van. En ook: wat is nu belangrijk in mijn leven. Ik startte een driejarige opleiding tot energetisch coach. Hier leerde ik een totaal andere manier van kijken naar onze roots, ons lichaam en onze zin van het leven. Dit alles heeft geresulteerd in het in 2016 starten van mijn eigen bedrijf, Reffect. Vooral om met anderen ook een reis te gaan maken door hun leven. Met oprechte aandacht, enthousiasme en diepgang. Door vooral terug te gaan in je lijf en je hart. Te voelen waar het blokkeert en te merken waar er weer ruimte ontstaat. Elke keer weer een stap kunnen zetten, elke keer weer leren en nieuwe dingen ontdekken.

 

Het geeft me zoveel energie.Het leert me elke keer weer meer over hoe we in elkaar zitten  En ja, het is ook spannend. De zekerheden van een vaste baan zijn weg. Maar het zoeken naar het geheim van ons leven is zo'n mooie reis. Het verruimt mijn horizon en die van anderen.

Een totaal nieuw gebied wat ik op dit moment aan het ontdekken ben is het schilderen en tekenen. Ook hierin zoek ik naar de emotie, het hart van de persoon of naar de emotie die een landschap of mooie bloem bij me teweeg brengt. De eerste resultaten hiervan vind je als illustraties op deze site. Een mooie manier om te laten zien hoe je je site, presentatie of boek kan verlevendigen. Ben je benieuwd naar andere werken, bezoek dan mijn site www.artstudioCorien.nl.

bottom of page