top of page

Een manier om je weg te vinden

 

Mijn praktijkruimte is gevestigd op: De Ruijterlaan 26, 1403 VG BUSSUM. De ingang van de praktijk ligt achter ons huis en bevindt zich dus op de Tromplaan (net om de hoek).

 

Komt u met de trein :

Vanaf station Bussum Zuid loopt u rechtuit vanaf de hoge kant van het station de Ceintuurbaan op. Als u de tweede rotonde voorbij bent gaat u de tweede straat rechts (langs het plantsoen). Na de school is het het eerste huis op de hoek. De wandeling duurt zon 20 minuten. U kunt ook de bus nemen. Vanaf station Naarden-Bussum vertrekt bus 109. Stap uit bij de Dr. Abraham Kuyperlaan. Loop een stukje verder tot aan het plantsoen en sla dan rechtsaf.  Na de school is het het eerste huis op de hoek.

Komt u met de auto vanuit Amsterdam/Almere:

Neem afrit 7 (Bussum-Naarden) Bij de stoplichten links en daarna rechts. Neem op de rotonde de derde afslag. Op de rotonde gaat u rechtsaf de Ceintuurbaan op. Daarna de eerste weg links (na het plantsoen). Na de school is het het eerste huis op de hoek.

Komt u met de auto vanuit Amersfoort/Utrecht:

Neem afrit 8 (Blaricum) Bij de stoplichten links en bij de volgende weer links. Daarna onder het viaduct rechts. Bij de volgende stoplichten slaat u linksaf naar de Ceintuurbaan. Na de eerste rotonde neemt u de eerste weg links (na het plantsoen). Na de school is het het eerste huis op de hoek.

​​​​

bottom of page