top of page

Vrolijkheid en rust terug

tekening%20kindergezicht_edited.jpg

 

 

Heeft je kind last van niet direct goed te omschrijven (lichamelijke) klachten dan is een healing een krachtig instrument. Vaak zijn de klachten al met één behandeling nagenoeg verdwenen.

Van kinderen wordt veel gevraagd in deze tijd. Er is veel informatie en er zijn veel prikkels die ze te verwerken krijgen. Hierdoor raakt het energiesysteem overbelast. Dit kan je zien in gedrag of in lichamelijke klachten (buikpijn, nachtmerries, plotselinge driftbuien). Ook kunnen er dingen zijn gebeurd die niet goed zijn verwerkt door een kind. Dit kan een traumatische gebeurtenis zijn, die blijft spoken in een kinderhoofd. Of een voorval wat door een ouder niet eens is opgemerkt, maar voor een kind grote impact heeft. Met behulp van een healing kunnen overtollige ballast en blokkades in het energiesysteem worden opgeruimd. Een kind voelt zich weer veilig en kan de muizenissen in zijn hoofd loslaten.

Hoe gaat t in z’n werk: In veel gevallen kies ik ervoor om bij jonge kinderen een healing op afstand te doen. Juist omdat de klacht vaak te maken heeft met onrust, steeds meer in zichzelf gekeerd zijn of plotselinge onzekerheid. Ik plan de healing bij voorkeur in de avond als het kind naar bed gaat om te slapen.

Alvorens ik de healing geef, doe ik een (telefonische) intake met één van de ouders. Deze vertelt welke klachten er zijn en wat er zou moeten worden opgelost. Ook wil ik graag een recente foto van je zoon of dochter. Op de dag van de healing geef ik een bericht als de healing start en wanneer hij is afgerond. Een dag na de healing stuur ik een verslag van mijn bevindingen en bel ik om de sessie na te bespreken. Mogelijk aangevuld met grondingsoefeningen of een advies om een bepaald mineraal of edelsteen te kopen voor een goede doorwerking van de healing.

 

 

 

bottom of page