Terug in je kracht

 

 

Tijdens een healing ga ik aan de slag met je energiesysteem. In je energiesysteem zijn je levenservaringen opgeslagen, evenals je talenten en je overtuigingen. Negatieve en traumatische gebeurtenissen veroorzaken blokkades in je lichaam. Ditzelfde geldt voor dingen die je als kind niet goed hebt kunnen verwerken. Ze kunnen de oorzaak zijn van lichamelijke of psychische klachten. Gedurende de healing worden de blokkades in je energiesysteem zichtbaar en losgemaakt en als je lichaam er klaar voor is, ook opgelost. Daarnaast wordt ingezoomd op je kindertijd en de relaties met belangrijke personen in je leven (denk aan je vader en moeder, maar bijvoorbeeld ook je (ex) partner). Ik werk volgens de healingsmethode van Marianne Looij; geestelijke heelkunde.

 

Een healing geeft rust en helpt je weer terug te komen bij jezelf. Het maakt je energieker, geeft inzichten en zorgt voor balans in je lijf. Je staat weer in je kracht,met beide benen op de grond.

 

Een healing start met een gesprek over je klacht of wat de healing je zou moeten opleveren. Ook vraag ik naar je eventuele ziektegeschiedenis, familiesituatie, werk etc zodat ik een eerste beeld van je heb. Daarna volgt de eigenlijke healing. Deze neemt zo’n 1½ uur tot 2 uur in beslag. Tijdens de healing zit je in een comfortabele stoel. Ik zit tegenover je. Tussentijds vertel ik je wat ik voel of tegenkom.

Lukt het niet om naar me toe te komen, dan kan ik de healing op afstand geven. Heb ik je nog niet persoonlijk ontmoet dan wil ik graag een recente foto van je zodat ik weet op wie ik moet focussen.

Afhankelijk van je vragen of klachten is het raadzaam om na een paar weken nog een healing in te plannen.

Je kunt een healing inzetten voor mentale problemen, emotionele of fysieke klachten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • lichamelijke klachten, stress

  • onzekerheden, negatief zelfbeeld

  • angst, boosheid of frustratie

  • chronische vermoeidheid

  • zit ik op de juiste plek

  • hoe verder de toekomst in

 

Mail   : Corien.michael@gmail.com

Tel    :  +31 (0)624262688

Bank :  NL 28 ABNA 0524655693

KvK  :  65052757

 

 

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2016 by Reffect. Proudly created with Wix.com